Exam answers for: Bas Buiting for June 01 2022 13:45:51 Experiment Nation

Exam answers for: Bas Buiting for June 01 2022 13:45:51

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

 

 
1. What is Peeking?
Answer Provided: ✓ Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

 

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

 
2. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

 

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

 
3. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓ SWOT

 

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

 
4. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓ You should never promise any outcomes

 

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

 
5. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✕ They are leading indicators of business health

 

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

 
6. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✓ There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

 

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

 
7. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

 

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

 
8. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

 

Correct Answer: Customer

You might also like:   Results for None

Comments Entered: NA

 
9. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

 

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

 
10. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓ Generating stronger signals to measure

 

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

 
11. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

 

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

 
12. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

 

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

 
13. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

 

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

 
14. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions

 

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

 
15. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓ Schools of thought in statistics

 

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

 
16. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

 

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

 
17. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action
You might also like:   Exam answers for: Arthur Ribeiro for June 11 2022 03:29:23

 

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

 
18. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓ Key Performance Indicator

 

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

 
19. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓ Increased statistical power

 

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

 
20. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

 

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

 
21. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

 

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

 
22. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✕ Save 40% – today only!

 

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

 
23. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

 

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

 
24. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

 

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

 
25. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

 

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

 
26. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes
You might also like:   Exam answers for: Mike Tildsley for June 08 2022 10:49:40

 

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

 
27. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓ Understanding why your users are behaving a certain way

 

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

 
28. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓ It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

 

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

 
29. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

 

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

 
30. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓ Sanity check your results

 

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

 




 

 

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)
Cart
  • No products in the cart.