Results for deepak.grtiet@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ? Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

2. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ? Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

3. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ? The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

4. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ? Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

5. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ? Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

6. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ? Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

7. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ? Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

8. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ? It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

9. What is a false negative?
Answer Provided: ? It is when you detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

10. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ? Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

11. What is Peeking?
Answer Provided: ? Checking to see if you've hit sample size before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

12. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ? The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

13. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ? The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

14. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ? Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

15. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ? The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

16. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ? Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

17. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ? A statement that tells potential customers how they will benefit from your offer

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

18. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ? A group that is set aside for a survey

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

19. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ? To determine if your testing platform is functioning correctly

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

20. What is “flicker”?
Answer Provided: ? When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

21. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ? They eliminate the need for testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

22. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ? Test small changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

23. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ? A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

24. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ? Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

25. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ? SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

26. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ? The test was inconclusive

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

27. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ? Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

28. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ? Aggregated Revenue Per Unique visitor

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

29. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ? Customers like you also liked this.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

30. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ? A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)