Results for emmanuelbastard@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is “bias”?
Answer Provided: ✓It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

2. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✕The CRO is testing on a mature website/product

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

3. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✓The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

4. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✕Using the right keywords

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

5. What is a false negative?
Answer Provided: ✕It is when you detect an effect when none exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

6. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

8. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

9. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

10. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

11. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

12. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

13. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

14. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

16. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✓They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

17. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

18. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

19. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

20. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

21. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

22. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✓A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

24. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

25. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

26. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

27. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

28. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

29. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

30. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)