Results for javier@lipuzcoa.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

2. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

3. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ?Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

4. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

5. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ?Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

6. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

7. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

8. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ?Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

9. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ?There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

10. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

11. What is “bias”?
Answer Provided: ?It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

12. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ?Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

13. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

14. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

15. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

16. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ?A statistical correction to account for novelty effects

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

17. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

18. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

19. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ?It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

20. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ?The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

21. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ?You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

22. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

23. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ?A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

24. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ?Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

25. What is Peeking?
Answer Provided: ?Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

26. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ?Set based on the needs of an experiment

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

27. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

28. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

29. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ?Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

30. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)