Exam answers for: Brad Croasdell for May 30 2022 11:22:30 Experiment Nation

Exam answers for: Brad Croasdell for May 30 2022 11:22:30

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

 

 
1. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓ You should never promise any outcomes

 

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

 
2. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✓ Time

 

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

 
3. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

 

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

 
4. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

 

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

 
5. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

 

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

 
6. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕ To collect data to calculate sample size

 

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

 
7. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions

 

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

 
8. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓ It ignores upper-funnel activities

 

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

 
9. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓ Believe you cannot run any tests

 

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

 
10. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✓ A way to control for false positives when analyzing multiple metrics
You might also like:   Exam answers for: Fábio Roberto Borges for June 14 2022 17:01:18

 

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

 
11. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓ Average Revenue Per User

 

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

 
12. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Product-Market Fit

 

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

 
13. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✕ Converting multiple target audiences

 

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

 
14. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✓ You are probably not testing something very impactful

 

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

 
15. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓ Increased statistical power

 

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

 
16. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

 

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

 
17. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

 

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

 
18. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

 

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

 
19. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✕ Achieved when the p-value is less than 0.05
You might also like:   Exam answers for: Mike Harper for June 24 2022 11:29:44

 

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

 
20. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

 

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

 
21. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

 

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

 
22. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors’ messaging

 

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

 
23. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

 

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

 
24. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

 

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

 
25. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

 

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

 
26. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✓ The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

 

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

You might also like:   Exam answers for: Michael McCann for June 07 2022 14:02:31

Comments Entered: NA

 
27. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓ It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

 

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

 
28. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

 

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

 
29. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✕ The test was inconclusive

 

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

 
30. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓ Sanity check your results

 

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

 




 

 

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)
Cart
  • No products in the cart.