Exam answers for: Juanma Varo for May 30 2022 11:25:39 Experiment Nation

Exam answers for: Juanma Varo for May 30 2022 11:25:39

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

 

 
1. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

 

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

 
2. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✓ Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

 

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

 
3. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓ Set based on the needs of an experiment

 

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

 
4. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

 

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

 
5. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

 

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

 
6. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

 

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

 
7. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓ None of the answers

 

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

 
8. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✓ New features always perform the best

 

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

 
9. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓ Customers know what it is before landing on your property
You might also like:   Joyca Kuijpers is an Experiment Nation Certified CRO

 

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

 
10. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

 

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

 
11. What is “flicker”?
Answer Provided: ✓ When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

 

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

 
12. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✕ It is harder to measure

 

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

 
13. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

 

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

 
14. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

 

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

 
15. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

 

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

 
16. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✓ Time

 

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

 
17. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action
You might also like:   Exam answers for: Charles Kim for June 13 2022 19:05:23

 

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

 
18. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

 

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

 
19. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓ Increased statistical power

 

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

 
20. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓ It is the largest image near the top of a webpage

 

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

 
21. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

 

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

 
22. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Product-Market Fit

 

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

 
23. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

 

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

 
24. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✓ A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

 

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

 
25. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

 

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

 
26. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

 

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

You might also like:   Exam answers for: Luísa Campos for June 01 2022 21:25:06
 
27. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

 

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

 
28. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕ Experiment interaction is harder to plan for

 

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

 
29. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

 

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

 
30. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

 

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

 




 

 

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)
Cart
  • No products in the cart.