Exam answers for: for June 01 2022 13:46:09 Experiment Nation

Exam answers for: for June 01 2022 13:46:09

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

 

 
1. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✓ The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

 

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

 
2. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓ SWOT

 

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

 
3. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✓ They may not work for you

 

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

 
4. Which of the following is NOT a reason to document Experiments?
Answer Provided: ✓ They’re a requirement for JIRA tickets

 

Correct Answer: They’re a requirement for JIRA tickets

Comments Entered: NA

 
5. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓ The learnings are only applicable to other similar holidays

 

Correct Answer: The learnings are only applicable to other similar holidays

Comments Entered: NA

 
6. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

 

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

 
7. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓ It ignores upper-funnel activities
You might also like:   Ask Experiment Nation: Aligning with challenging stakeholders

 

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

 
8. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓ Schools of thought in statistics

 

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

 
9. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓ Set based on the needs of an experiment

 

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

 
10. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

 

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

 
11. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Product-Market Fit

 

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

 
12. When writing copy, which is the MOST important thing to do?
Answer Provided: ✓ Write with clarity rather than cleverness

 

Correct Answer: Write with clarity rather than cleverness

Comments Entered: NA

 
13. What is a “Hero image”?
Answer Provided: ✓ It is the largest image near the top of a webpage

 

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

 
14. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕ Your confidence interval becomes narrower

 

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

You might also like:   Exam answers for: Edd Saunders for May 18 2022 10:40:08

Comments Entered: NA

 
15. Which BEST describes why it is NOT preferable to have many variants running at once?
Answer Provided: ✕ It is harder to measure

 

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

 
16. Which BEST describes an Experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

 

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

 
17. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

 

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

 
18. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

 

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

 
19. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

 

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

 
20. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

 

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

 
21. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.
You might also like:   Cameron Robbins is an Experiment Nation Certified CRO

 

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

 
22. Why should you always define a “Test Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome

 

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome

Comments Entered: NA

 
23. Which of the following is true of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

 

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

 




 

 

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)
Cart
  • No products in the cart.