Exam answers for: Luísa Campos for June 01 2022 21:25:06 Experiment Nation

Exam answers for: Luísa Campos for June 01 2022 21:25:06

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

 

 
1. What is Peeking?
Answer Provided: ✓ Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

 

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

 
2. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

 

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

 
3. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ✕ Sample Ratio Mismatch

 

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

 
4. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓ All the answers are correct

 

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

 
5. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✓ They have no sample size requirements

 

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

 
6. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

 

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

 
7. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✕ The CRO is testing on a mature website/product

 

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

 
8. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another
You might also like:   Exam answers for: Mario Breser for June 11 2022 03:28:49

 

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

 
9. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

 

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

 
10. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

 

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

 
11. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓ It ignores upper-funnel activities

 

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

 
12. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓ Believe you cannot run any tests

 

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

 
13. What is “bias”?
Answer Provided: ✓ It is a systemic preference towards something

 

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

 
14. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓ Set based on the needs of an experiment

 

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

 
15. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

 

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

 
16. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

 

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

 
17. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

 

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

 
18. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓ Key Performance Indicator
You might also like:   Exam answers for: Iva Obrovac for June 17 2022 14:39:55

 

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

 
19. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action

 

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

 
20. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✕ Converting multiple target audiences

 

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

 
21. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✓ You are probably not testing something very impactful

 

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

 
22. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✕ It is harder to measure

 

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

 
23. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓ Customers know what it is before landing on your property

 

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

 
24. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

 

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

 
25. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

 

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

 
26. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

 

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

You might also like:   Results for callumdreniw@outlook.com
 
27. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

 

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

 
28. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓ Understanding why users are behaving a certain way

 

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

 
29. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓ Understanding why your users are behaving a certain way

 

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

 
30. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✕ Statistically significant results are better than ‘flat’ results

 

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

 




 

 

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)
Cart
  • No products in the cart.