Exam answers for: Niklas Bräutigam for June 01 2022 15:04:05 Experiment Nation

Exam answers for: Niklas Bräutigam for June 01 2022 15:04:05

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

 

 
1. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓ Quantitative and Qualitative

 

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

 
2. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓ It is the largest image near the top of a webpage

 

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

 
3. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

 

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

 
4. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

 

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

 
5. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕ With luck, you can reuse some assets – saving you time

 

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

 
6. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

 

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

 
7. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

 

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

 
8. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✕ A method to demonstrate a known fact

 

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

 
9. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically
You might also like:   Exam answers for: Joyca Kuijpers for June 11 2022 16:26:10

 

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

 
10. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

 

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

 
11. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

 

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

 
12. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✓ Time

 

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

 
13. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓ Key Performance Indicator

 

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

 
14. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

 

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

 
15. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

 

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

 
16. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

 

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

 
17. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓ None of the answers

 

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

 
18. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✕ The test was inconclusive
You might also like:   Exam answers for: Nicolai Høg for June 15 2022 13:52:17

 

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

 
19. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✕ Copywriting that communicates brand values

 

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

 
20. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

 

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

 
21. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

 

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

 
22. What is a false negative?
Answer Provided: ✓ It is when you don’t detect an effect when one exists

 

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

 
23. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

 

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

 
24. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ✓ Increased chance of a false positive

 

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

 
25. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

 

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

 
26. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made
You might also like:   Results for None

 

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

 
27. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

 

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

 
28. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

 

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

 
29. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Product-Market Fit

 

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

 
30. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✓ They may not work for you

 

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

 




 

 

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)
Cart
  • No products in the cart.