Exam answers for: Mike Tildsley for June 08 2022 10:49:40 Experiment Nation

Exam answers for: Mike Tildsley for June 08 2022 10:49:40

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

 

 
1. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

 

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

 
2. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✓ The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

 

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

 
3. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓ All the answers are correct

 

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

 
4. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

 

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

 
5. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

 

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

 
6. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓ Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

 

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

 
7. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

 

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

 
8. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓ A way to permanently change your website
You might also like:   Arjan Singh is an Experiment Nation Certified CRO

 

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

 
9. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓ Generating stronger signals to measure

 

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

 
10. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

 

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

 
11. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✓ To measure the confidence of your control

 

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

 
12. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✓ A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

 

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

 
13. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓ Set based on the needs of an experiment

 

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

 
14. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

 

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

 
15. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

 

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

 
16. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓ Key Performance Indicator

 

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

 
17. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

 

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

 
18. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓ Increased statistical power
You might also like:   Niklas Bräutigam is an Experiment Nation Certified CRO

 

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

 
19. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

 

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

 
20. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

 

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

 
21. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓ Customers know what it is before landing on your property

 

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

 
22. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

 

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

 
23. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

 

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

 
24. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors’ messaging

 

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

 
25. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

 

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

 
26. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

 

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

 
27. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct
You might also like:   Exam answers for: Michael McCann for June 07 2022 14:02:31

 

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

 
28. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

 

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

 
29. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓ None of the answers

 

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

 
30. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

 

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

 




 

 

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)
Cart
  • No products in the cart.