Exam answers for: Raluca Tanase for June 08 2022 10:49:11 Experiment Nation

Exam answers for: Raluca Tanase for June 08 2022 10:49:11

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

 
1. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: βœ• Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

 
2. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: βœ“ SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

 
3. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: βœ“ All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

 
4. What is a false negative?
Answer Provided: βœ“ It is when you don’t detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

 
5. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: βœ“ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

 
6. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: βœ“ Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

 
7. What is “flicker”?
Answer Provided: βœ“ When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

 
8. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: βœ“ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

You might also like:   Exam answers for: Jacob Hartung for June 20 2022 11:14:21
 
9. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: βœ“ Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

 
10. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: βœ• Are setup with engineering

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

 
11. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: βœ“ Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

 
12. What is “bias”?
Answer Provided: βœ“ It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

 
13. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: βœ“ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

 
14. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: βœ“ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

 
15. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: βœ“ Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

 
16. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: βœ“ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

 
17. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: βœ“ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

 
18. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: βœ“ Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

 
19. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: βœ• To clearly set a goal to your experiment
You might also like:   Download our eBook, "Learning Together"

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

 
20. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: βœ“ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

 
21. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: βœ“ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

 
22. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: βœ“ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

 
23. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: βœ“ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

 
24. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: βœ“ Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

 
25. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: βœ“ Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

 
26. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: βœ“ It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

 
27. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: βœ“ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

You might also like:   Exam answers for: Brad Croasdell for May 30 2022 11:22:30

Comments Entered: NA

 
28. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: βœ“ Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

 
29. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: βœ“ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

 
30. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: βœ“ You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

 




Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1.Β Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1.Β What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1.Β Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1.Β What is NOT a sign Read more

rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)
Cart
  • No products in the cart.