Exam answers for: Arthur Ribeiro for June 11 2022 03:29:23 Experiment Nation

Exam answers for: Arthur Ribeiro for June 11 2022 03:29:23

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

1. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

2. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓ All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

3. Which BEST describes experiment "Interaction Effects" ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

4. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

5. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓ Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

6. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

7. Which of the following is not one of Cialdini's 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

8. What is a false negative?
Answer Provided: ✓ It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don't detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

9. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

10. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

You might also like:   Mike Harper is an Experiment Nation Certified CRO

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

11. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✕ Ideally, it should be different from your competitors

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

12. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

13. What does "MVT" stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

14. In A/B testing, a "control" is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

15. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓ Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

16. Which BEST describes an experiment "Hypothesis"?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

17. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓ It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

18. What is Peeking?
Answer Provided: ✓ Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

19. What is "flicker"?
Answer Provided: ✓ When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

You might also like:   Exam answers for: Fábio Roberto Borges for June 14 2022 17:01:18

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

20. What is a "Bonferroni Correction"?
Answer Provided: ✓ A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

21. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕ To determine if your testing platform is functioning correctly

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

22. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✕ p = .05 means that if you reject the null hypothesis, the probability of a type I error (aka false positive) is only 5%

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

23. What can we learn from tests run on sites that aren't our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

24. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

25. "AIDA" stands for which of the following?
Answer Provided: ✕ Awareness, Intent, Desire, Attribution

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

26. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

27. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓ Believe you cannot run any tests

You might also like:   Exam answers for: Nicolai Høg for June 15 2022 13:52:17

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

28. Which of the following does NOT describe what an "Experiment" is?
Answer Provided: ✓ A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

29. What is the most important step you can take to increase your funnel's final conversion rate?
Answer Provided: ✓ Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

30. What does "ARPU" stand for?
Answer Provided: ✓ Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA





Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Rommil Santiago
Cart
  • No products in the cart.