Exam answers for: Charles Kim for June 13 2022 19:05:23 Experiment Nation

Exam answers for: Charles Kim for June 13 2022 19:05:23

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

1. What is the most important step you can take to increase your funnel's final conversion rate?
Answer Provided: ✓ Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

2. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓ Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

3. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

4. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

5. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

6. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

7. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

8. In A/B testing, a "control" is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

9. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

You might also like:   Exam answers for: Arjan Singh for June 12 2022 13:12:47

Comments Entered: NA

10. Which BEST defines "Baseline Conversion"?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

11. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✓ To measure the confidence of your control

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

12. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✓ You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

13. What is a "Bonferroni Correction"?
Answer Provided: ✓ A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

14. Which of the following describes a "Holdout Group"?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

15. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

16. Select the option which BEST completes the following sentence, "Great Experiments ______":
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

17. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

18. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

You might also like:   Ralph Lemos is an Experiment Nation Certified CRO

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

19. Which BEST describes why you should always define a "Test Hypothesis"
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

20. Which of the following is not one of Cialdini's 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

21. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✓ Time

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

22. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓ Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

23. What is Peeking?
Answer Provided: ✕ Checking to see if you've hit sample size before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

24. Which of the following does NOT describe what an "Experiment" is?
Answer Provided: ✓ A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

25. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓ Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

26. "AIDA" stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

27. Which of the following BEST describes "statistical significance"?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

You might also like:   Exam answers for: Matheus Rocha for June 15 2022 19:35:01

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

28. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

29. "PMF" stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

30. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a 'win'?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA





Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Rommil Santiago
Cart
  • No products in the cart.