Exam answers for: Nicolai Høg for June 15 2022 13:52:17 Experiment Nation

Exam answers for: Nicolai Høg for June 15 2022 13:52:17

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

1. What can we learn from tests run on sites that aren't our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

2. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓ It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

3. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes why you should always define a "Test Hypothesis"
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

5. Which of the following is an example of "chunking"?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

6. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓ You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

7. What does "MVT" stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

8. Which of the following describes a "Holdout Group"?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

You might also like:   Exam answers for: Francesca Magana for June 24 2022 14:57:21
9. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

10. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

11. If a program's ratio of "successful" tests (aka "win rate") to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✕ The CRO is testing on a mature website/product

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

12. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓ Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

13. The "C" in "VOC" stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

14. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✓ They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

15. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ✓ Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

16. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

17. What is "bias"?
Answer Provided: ✕ When an experimenter believes something to be true

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

18. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

You might also like:   Gabriel Amzallag is an Experiment Nation Certified CRO

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

19. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓ Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

20. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓ Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

21. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

22. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

23. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a 'win'?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

24. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

25. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓ Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

26. "PMF" stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Product-Market Fit

You might also like:   Matheus Rocha is an Experiment Nation Certified CRO

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

27. What does "ARPU" stand for?
Answer Provided: ✓ Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

28. Select the option which BEST completes the following sentence, "Great Experiments ______":
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

29. Which of the following BEST describes "statistical significance"?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

30. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓ SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA





Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Rommil Santiago
Cart
  • No products in the cart.