Exam answers for: Deborah O'Malley for June 16 2022 02:40:04 Experiment Nation

Exam answers for: Deborah O’Malley for June 16 2022 02:40:04

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

1. What does "ARPU" stand for?
Answer Provided: ✓ Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

2. What does "MVT" stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

3. Which of the following BEST describes "statistical significance"?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

4. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

5. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕ To collect data to calculate sample size

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

6. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓ Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

7. Which BEST describes why you should always define a "Test Hypothesis"
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

8. Which of the following does NOT describe what an "Experiment" is?
Answer Provided: ✓ A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

9. What can we learn from tests run on sites that aren't our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

You might also like:   Exam answers for: Craig Kistler for June 23 2022 13:16:40

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

10. Which of the following is an example of "chunking"?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

11. Which of the following is not one of Cialdini's 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

12. Which of the following describes a "Holdout Group"?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

13. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✓ The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

14. What is "bias"?
Answer Provided: ✓ It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

15. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✓ They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

16. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✓ Time

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

17. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✓ There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

18. In A/B testing, a "control" is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

You might also like:   Exam answers for: Raluca Tanase for June 08 2022 10:49:11

Comments Entered: NA

19. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

20. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕ Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

21. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✓ The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

22. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors' messaging

Comments Entered: NA

23. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

24. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓ Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

25. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

26. If a program's ratio of "successful" tests (aka "win rate") to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

You might also like:   Exam answers for: Arthur Ribeiro for June 11 2022 03:29:23

Comments Entered: NA

27. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

28. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

29. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓ SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

30. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓ It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA





Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Rommil Santiago
Cart
  • No products in the cart.