Exam answers for: Craig Kistler for June 23 2022 13:16:40 Experiment Nation

Exam answers for: Craig Kistler for June 23 2022 13:16:40

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

1. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓ None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

2. What does "ARPU" stand for?
Answer Provided: ✓ Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

3. What can we learn from tests run on sites that aren't our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

5. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓ It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

6. "AIDA" stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

7. Which of the following BEST describes "statistical significance"?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

8. What is a "hero image"?
Answer Provided: ✓ It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

9. Which BEST describes experiment "Interaction Effects" ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

You might also like:   Exam answers for: Stane Zabot for June 23 2022 11:19:50

Comments Entered: NA

10. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

11. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

12. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

13. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓ Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

14. If a program's ratio of "successful" tests (aka "win rate") to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

15. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✕ PXL

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

16. Which BEST defines "Baseline Conversion"?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

17. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

18. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓ Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

You might also like:   Exam answers for: Deborah O'Malley for June 16 2022 02:40:04

Comments Entered: NA

19. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓ Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

20. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓ It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

21. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✓ It depends on the hypothesis

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

22. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

23. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓ Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

24. What does "MVT" stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

25. Which BEST describes why you should always define a "Test Hypothesis"
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

26. Select the option which BEST completes the following sentence, "Great Experiments ______":
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

27. Which of the following describes a "Holdout Group"?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

You might also like:   Results for dawniype@gmail.com

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

28. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

29. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓ Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

30. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ✓ Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA





Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Rommil Santiago
Cart
  • No products in the cart.