Exam answers for: Gabriel Amzallag for June 23 2022 22:34:16 Experiment Nation

Exam answers for: Gabriel Amzallag for June 23 2022 22:34:16

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

1. Which BEST defines "Baseline Conversion"?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

2. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

3. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✕ Voice of customer interviews

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors' messaging

Comments Entered: NA

4. What is "bias"?
Answer Provided: ✓ It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

5. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

6. What is a "hero image"?
Answer Provided: ✓ It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

7. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

8. Which BEST describes why you should always define a "Test Hypothesis"
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

9. In A/B testing, a "control" is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

You might also like:   Results for None

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

10. Which BEST describes an experiment "Hypothesis"?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

11. The "C" in "VOC" stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

12. What is a false negative?
Answer Provided: ✓ It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don't detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

13. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓ Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

14. Which of the following BEST describes "statistical significance"?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

15. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓ You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

16. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓ Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

17. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓ Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

18. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a 'win'?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

You might also like:   April Fool's

Correct Answer: You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

19. Which BEST describes experiment "Interaction Effects" ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

20. What does "KPI" stand for?
Answer Provided: ✓ Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

21. Which of the following is not one of Cialdini's 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

22. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓ Set based on the needs of an experiment

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

23. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✕ You have statistical significance

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

24. Select the option which BEST completes the following sentence, "Great Experiments ______":
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

25. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✓ They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

26. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

27. If a program's ratio of "successful" tests (aka "win rate") to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✕ The CRO is testing on a mature website/product

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

You might also like:   Exam answers for: Juanma Varo for May 30 2022 11:25:39

Comments Entered: NA

28. What is the most important step you can take to increase your funnel's final conversion rate?
Answer Provided: ✓ Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

29. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓ Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

30. Which of the following describes a "Holdout Group"?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA





Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Rommil Santiago
Cart
  • No products in the cart.