Exam answers for: Levon Galstyan for June 24 2022 15:50:23

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

1. What is Peeking?
Answer Provided: βœ• Checking to see if you’ve hit sample size before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

2. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: βœ“ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

3. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: βœ“ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

4. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: βœ“ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

5. What is a false negative?
Answer Provided: βœ“ It is when you don’t detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

6. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: βœ“ Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

7. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: βœ“ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

8. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: βœ“ You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

You might also like:   Results for vasisthkumar82@gmail.com

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

9. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: βœ“ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

10. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: βœ“ Rewriting competitors’ messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

11. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: βœ“ Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

12. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: βœ“ Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

13. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: βœ• To clearly set a goal to your experiment

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

14. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: βœ“ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

15. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: βœ“ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

16. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: βœ“ Generating stronger signals to measure

You might also like:   Results for thewilson2000@hotmail.com

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

17. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: βœ“ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

18. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: βœ“ Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

19. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: βœ• Surveys

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

20. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: βœ“ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

21. What is “bias”?
Answer Provided: βœ“ It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

22. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: βœ“ Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

23. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: βœ“ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

24. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: βœ“ Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

25. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: βœ• Breaking a long funnel into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

26. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: βœ“ They may not work for you

You might also like:   Results for kaman.hui0811@gmail.com

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

27. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: βœ“ Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

28. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: βœ“ A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

29. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: βœ“ Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

30. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: βœ“ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA





Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1.Β What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1.Β Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Rommil Santiago