Exam answers for: Oldrich Kejik for June 29 2022 00:06:50

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

1. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: βœ“ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

2. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: βœ“ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

3. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: βœ“ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

4. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: βœ“ Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

5. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: βœ“ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

6. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: βœ“ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

7. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: βœ“ All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

8. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: βœ“ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

9. What is a “hero image”?
Answer Provided: βœ“ It is the largest image near the top of a webpage

You might also like:   Exam answers for: John Fava for July 10 2022 12:20:30

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

10. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: βœ“ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

11. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: βœ“ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

12. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: βœ“ Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

13. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: βœ“ Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

14. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: βœ“ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

15. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: βœ“ Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

16. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: βœ“ Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

17. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: βœ“ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

18. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: βœ“ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

You might also like:   Exam answers for: Adrian Timar for June 11 2022 03:28:30
19. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: βœ“ Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

20. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: βœ“ There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

21. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: βœ“ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

22. What is a false negative?
Answer Provided: βœ“ It is when you don’t detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

23. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: βœ“ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

24. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: βœ“ Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

25. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: βœ“ They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

26. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: βœ“ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

27. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: βœ“ Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

You might also like:   Results for lee.bradshaw@gmail.com

Comments Entered: NA

28. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: βœ“ Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

29. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: βœ“ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

30. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: βœ“ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA





Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1.Β What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1.Β Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Rommil Santiago