Exam answers for: Steven Hudspith for June 29 2022 12:50:03

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

1. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: βœ“ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

2. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: βœ“ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

3. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: βœ“ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

4. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: βœ“ Meta-analyses

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

5. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: βœ“ New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

6. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: βœ“ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

7. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: βœ“ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

8. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: βœ“ A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

9. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: βœ“ Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

You might also like:   Results for emannueltavares95@gmail.com

Comments Entered: NA

10. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: βœ“ Rewriting competitors’ messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

11. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: βœ“ You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

12. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: βœ“ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

13. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: βœ“ To measure the confidence of your control

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

14. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: βœ• Customers like you also liked this.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

15. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: βœ• Annual Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

16. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: βœ“ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

17. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: βœ“ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

18. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: βœ“ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

19. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: βœ“ The power of your experiment decreases drastically

You might also like:   Event Wrap-up: CONVERT - Conversion Optimisation Meetup (Bristol & Bath)

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

20. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: βœ“ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

21. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: βœ“ Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

22. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: βœ“ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

23. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: βœ“ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

24. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: βœ“ Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

25. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: βœ“ The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

26. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: βœ“ They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

27. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: βœ“ Sanity check your results

You might also like:   Exam answers for: Fabricio Migues for July 10 2022 12:20:21

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

28. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: βœ“ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

29. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: βœ“ Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

30. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: βœ“ Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA





Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1.Β What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1.Β Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Rommil Santiago