Exam answers for: Kathrine Zøllner for June 30 2022 10:51:39

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

1. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓ Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

2. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

3. Which of the following BEST describes "statistical significance"?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

4. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

5. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

6. The "C" in "VOC" stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

7. Which BEST defines "Baseline Conversion"?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

8. Which BEST describes why you should always define a "Test Hypothesis"
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

9. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

You might also like:   Results for jur.schouten@gmail.com

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

10. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

11. What does "MVT" stand for?
Answer Provided: ✕ Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

12. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✕ Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

13. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✓ To measure the confidence of your control

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

14. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

15. Which of the following does NOT describe what an "Experiment" is?
Answer Provided: ✓ A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

16. What is a false negative?
Answer Provided: ✓ It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don't detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

17. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓ Set based on the needs of an experiment

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

18. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Mining customer reviews and testimonials

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors' messaging

Comments Entered: NA

19. Which of the following is not one of Cialdini's 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

You might also like:   Results for bhupeshchandrawanshi@gmail.com

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

20. What is a "Bonferroni Correction"?
Answer Provided: ✓ A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

21. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a 'win'?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

22. What is a "hero image"?
Answer Provided: ✓ It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

23. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

24. What is "bias"?
Answer Provided: ✓ It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

25. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✓ You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

26. In A/B testing, a "control" is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

27. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓ Customers know what it is before landing on your property

You might also like:   Exam answers for: Mike Tildsley for June 08 2022 10:49:40

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

28. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓ Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

29. What is "flicker"?
Answer Provided: ✓ When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

30. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA





Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Rommil Santiago