Results for vilnis@fancy.lv

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

2. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✕ It doesn't help identify tactics that help customers past a tipping point for decision

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

3. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕ Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

4. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

5. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✕ Early results observed generally with new visitors.

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

6. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕ With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

7. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

8. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

9. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

11. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✕ Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

12. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓ Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

13. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

14. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✓ There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

15. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

16. What is “flicker”?
Answer Provided: ✓ When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

18. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

19. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓ All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

20. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✕ The conversion rate of your homepage

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

21. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓ SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

22. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✕ The CRO is very experienced

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

23. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

24. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

25. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

27. What is Peeking?
Answer Provided: ✓ Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

28. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓ Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

29. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓ Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

30. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more