Results for deepak.grtiet@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

2. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕ You better understand a problem space

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

3. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

4. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✕ Analyzing a large sample size

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

5. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

6. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

7. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✕ Being able to trade-offs between initiatives

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

8. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✕ Clicking a button

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

9. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

11. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✕ The only ways to analyze tests

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

12. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

13. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✓ The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

14. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕ Your confidence interval becomes narrower

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

15. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

16. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ✓ Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

17. What is “bias”?
Answer Provided: ✕ It can be completely controlled by randomization

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

18. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✕ Over 95%

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

20. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

21. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

22. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓ A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

23. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

24. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

25. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✕ Copywriting that engages the reader

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

27. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

28. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✕ It doesn't help identify tactics that help customers past a tipping point for decision

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

29. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

30. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more