Results for sgeapin@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

2. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

3. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✓ To measure the confidence of your control

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

4. What is “bias”?
Answer Provided: ✓ It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

5. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕ Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

6. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

7. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

8. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

9. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

11. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

12. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

13. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓ It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

14. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

15. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

16. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓ Set based on the needs of an experiment

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

17. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓ All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

19. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

20. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

21. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓ Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

22. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕ With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

23. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✕ A statistical correction to account for novelty effects

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

24. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓ Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

25. What is Peeking?
Answer Provided: ✓ Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

27. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

28. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✕ Nothing

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

29. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓ A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

30. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✓ New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more