Results for jonathan.argile@allresponsemedia.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✕ Add trust badges on the checkout page

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

2. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓ Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

3. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✕ They increase the chance of a false negative

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

4. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

5. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓ It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

6. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

7. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✕ Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

8. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

10. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

11. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓ Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

12. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✕ Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

13. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

14. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓ You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

15. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

16. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

17. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

18. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

You might also like:   Exam answers for: Stane Zabot for June 23 2022 11:19:50
19. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

20. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

21. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✓ The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

22. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

23. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✕ A statement that tells potential customers how they will benefit from your offer

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

24. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

25. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

27. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✕ It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

28. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✕ Avoiding undoing the progress of other tests

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

29. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✓ There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

30. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more