Results for rachelharrison1995@hotmail.co.uk

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✓ The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

2. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓ Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

3. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

4. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

5. What is “bias”?
Answer Provided: ✓ It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

6. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

7. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✓ Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

8. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓ You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

10. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

11. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

12. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

13. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

14. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

15. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

16. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

You might also like:   Results for fabricio.migues@gmail.com

Comments Entered: NA

17. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓ Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

18. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✕ A statistical correction to account for novelty effects

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

19. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

20. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕ Surveys

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

21. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

22. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✓ New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

23. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓ Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

24. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

25. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

27. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

28. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

29. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

30. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✕ RICE

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more