Results for michal.pekarcik@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

2. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✓ The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

3. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✓ You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

5. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

6. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

7. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

9. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓ Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

10. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓ Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

11. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓ It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

12. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

13. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

14. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓ Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

15. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓ Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

16. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

18. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓ Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

19. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

20. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

21. What is “flicker”?
Answer Provided: ✓ When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

22. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

23. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

24. What is “bias”?
Answer Provided: ✓ It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

25. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓ You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

26. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

28. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✓ There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

29. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

30. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more