Results for dalia.rumbaite@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ? Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

2. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ? Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

3. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ? An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

4. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ? Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

5. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ? With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

6. What is a “hero image”?
Answer Provided: ? It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

7. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ? Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

8. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ? It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

9. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ? The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

10. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ? They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

11. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ? A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

12. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ? The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

13. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ? It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

14. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ? Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

15. What is “bias”?
Answer Provided: ? It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

16. What is Peeking?
Answer Provided: ? Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

17. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ? A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

18. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ? The expected traffic split does not match sample size requirements

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

19. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ? Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

20. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ? You have a 5% chance of a false positive

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

21. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ? Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

22. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ? To collect data to calculate sample size

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

23. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ? Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

24. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ? Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

25. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ? None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

26. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ? Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

27. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ? Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

28. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ? You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

29. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ? Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

30. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ? Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)