Results for dalia.rumbaite@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

2. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✓ They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

3. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓ Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

5. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

6. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

7. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

8. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓ Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

9. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

You might also like:   Results for an.graichen@gmail.com

Comments Entered: NA

10. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓ Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

11. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✕ You have a 5% chance of a false positive

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

12. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

13. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

14. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕ With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

15. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓ It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

16. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✕ Lower your bar for confidence

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

18. What is a false negative?
Answer Provided: ✓ It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

19. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

20. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

21. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

22. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓ It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

23. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

24. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✕ The test was inconclusive

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

25. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

27. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✓ The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

28. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

29. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

30. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more