Results for p.krippendorf@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

2. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✓Time

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

3. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

4. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✓It depends on the hypothesis

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

5. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

6. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

7. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

8. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

10. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

11. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✕Take a “Yes and” attitude instead of a “No but” one

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

12. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

13. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

14. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

15. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

16. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

17. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

18. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

20. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

21. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕To collect data to calculate sample size

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

22. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

23. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

24. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

25. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

27. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

28. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✓They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

29. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

30. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✕Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more