Results for p.krippendorf@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is Peeking?
Answer Provided: ✓Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

2. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

3. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

4. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

5. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

6. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✓There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

8. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

9. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

10. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✕Statistically significant

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

11. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

12. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

13. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

14. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

15. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

16. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

18. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✕It doesn't help identify tactics that help customers past a tipping point for decision

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

19. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓Meta-analyses

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

20. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

21. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

22. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

23. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✓They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

24. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

26. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

27. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

28. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

29. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

30. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more