Results for kaman.hui0811@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✕It doesn't help identify tactics that help customers past a tipping point for decision

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

2. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

3. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

4. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

5. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

6. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

7. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✕Early results observed generally with new visitors.

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

8. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✓The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

10. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

11. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

12. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

13. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

14. What is “bias”?
Answer Provided: ✓It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

15. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✕Are randomized control trials

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

16. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✓They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

17. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

18. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

You might also like:   Exam answers for: John Fava for July 10 2022 12:20:30
19. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

20. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓Set based on the needs of an experiment

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

21. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

22. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

23. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

24. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

25. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✓The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

27. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

28. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

29. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

30. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✓You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more