Results for roberto.collado@signify.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

2. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✓New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

3. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

4. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

5. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

6. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✓A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

7. What is Peeking?
Answer Provided: ✓Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

9. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

10. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✓Time

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

11. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕To collect data to calculate sample size

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

12. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

13. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

14. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✕The results are easier to calculate

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

15. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

17. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

18. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

19. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

20. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

21. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✓They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

22. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

24. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

25. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

26. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

27. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

28. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

29. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

30. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)