Results for samuelbarber14@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

2. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✕Lower your bar for confidence

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

3. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

5. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✕Take a “Yes and” attitude instead of a “No but” one

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

6. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✕Look for patterns and insights across tests

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

7. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

You might also like:   Exam answers for: Joyca Kuijpers for June 11 2022 16:26:10

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

8. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

9. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

10. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

11. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

12. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

13. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

14. What is “bias”?
Answer Provided: ✓It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

16. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

17. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✓There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

18. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✕The test was inconclusive

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

19. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✕Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

20. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

21. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✕Experiment results are prioritized over opinion

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

22. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

24. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

25. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✕A group that does not agree with the results of a test

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

26. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

27. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

28. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

29. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

30. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✕Prioritizing your backlog

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)