Results for isa_marques_@hotmail.com.br

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

2. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

3. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

4. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✓Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

5. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

6. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

7. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

8. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

10. What is “bias”?
Answer Provided: ✓It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

11. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

12. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

13. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

14. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

15. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

17. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✕The results are easier to calculate

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

18. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

19. What is Peeking?
Answer Provided: ✓Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

20. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

21. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

22. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✕p < .05 means there is no difference between the test groups

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

23. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

24. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

You might also like:   Caio Dimas is an Experiment Nation Certified CRO

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

25. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

26. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

27. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕Your p-values are likely to decrease

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

28. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✕Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

29. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

30. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)