Results for jebaajahan@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

2. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

3. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

4. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

5. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✕Being able to trade-offs between initiatives

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

6. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

7. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

9. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

10. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

11. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

12. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

13. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✕Product-Marketing Flow

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

14. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

15. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

16. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

18. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

19. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

20. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

21. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

22. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✕The target conversion rate

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

23. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✕To clearly set a goal to your experiment

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

25. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

26. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

27. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

28. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

29. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

30. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)