Results for emmajames_9491@live.co.uk

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

2. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

3. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

4. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ?A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

5. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

6. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

7. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

8. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

9. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

10. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Meta-analyses

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

11. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

12. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

13. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

14. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ?The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

15. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

16. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ?Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

17. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ?Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

18. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

19. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

20. What is Peeking?
Answer Provided: ?Checking to see if you've hit sample size before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

21. What is “bias”?
Answer Provided: ?It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

22. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ?Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

23. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

24. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ?Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

25. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ?Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

26. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ?Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

27. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

28. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

29. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

30. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)