Results for wasim.ullah@aol.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

2. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Test extreme variations

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

3. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ?Breaking a long funnel into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

4. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ?Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

5. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

6. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ?The test was inconclusive

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

7. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ?Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

8. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

9. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ?Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

10. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To clearly set a goal to your experiment

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

11. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

12. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

13. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

14. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?Achieved when sample size is met

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

15. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test small changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

16. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ?Beta

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

17. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ?It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

18. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

19. What is “bias”?
Answer Provided: ?When an experimenter believes something to be true

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

20. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ?Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

21. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

22. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

23. What is Peeking?
Answer Provided: ?Looking at test results before the test is complete.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

24. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

25. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ?Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

26. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

27. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

28. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

29. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?Nothing

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

30. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ?Your confidence interval becomes narrower

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)