Results for darko.vasilijic@google.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ?p < .05 means there is no difference between the test groups

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

2. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ?Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

3. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When a user interacts with a component in a test

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

5. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ?A way to estimate the minimum detectable effect

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

6. What is “bias”?
Answer Provided: ?It can be completely controlled by randomization

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

7. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does agree to be tested on

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

8. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

9. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ?Are randomized control trials

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

10. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ?The only ways to analyze tests

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

11. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Investment, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

12. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ?A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

13. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Save 40% – today only!

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

14. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Run a MVT

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

15. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)