Results for asmir@weconvert.agency

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ?It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

2. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

3. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

4. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ?The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

5. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

6. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

7. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ?The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

8. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ?Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

9. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

10. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ?You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

11. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

12. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Meta-analyses

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

13. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

14. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ?Time

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

15. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ?Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

16. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ?Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

17. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ?There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

18. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

19. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

20. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

21. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

22. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

23. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ?Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

24. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ?Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

25. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

26. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ?Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

27. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ?The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

28. What is “bias”?
Answer Provided: ?When an experimenter believes something to be true

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

29. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

30. What is “flicker”?
Answer Provided: ?When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)