Results for bogdanikolic@live.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ?Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

2. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ?Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

3. What is “flicker”?
Answer Provided: ?When results go between statistical significance and non-significance

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

4. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

5. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?You get to build off of past learnings

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

6. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

7. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?Track macro and micro-conversions

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

8. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

9. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

10. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ?Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

11. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ?When the power of a test is too low to detect an effect

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

12. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ?Ask the client/stakeholder which tests they think are the most important

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

13. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Lower your bar for confidence

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

14. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ?It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

15. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

16. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ?You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

17. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?Look for patterns and insights across tests

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

18. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test on segments

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

19. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ?Aggregated Revenue Per Unique visitor

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

20. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ?The test was inconclusive

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

21. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

22. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ?SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

23. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ?Liking

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

24. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

25. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ?To determine if your testing platform is functioning correctly

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

26. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?Should always be implemented

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

27. What is “bias”?
Answer Provided: ?It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

28. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

29. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

30. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ?An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)