Results for nicoleta.danilet@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

2. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

3. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ?Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

4. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ?Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

5. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ?Prioritizing your backlog

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

6. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

7. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ?They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

8. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ?There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

9. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

10. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ?Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

11. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

12. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ?New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

13. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

14. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Mining customer reviews and testimonials

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

15. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ?The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

16. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

17. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ?Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

18. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ?You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

19. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

20. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ?Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

21. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ?Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

22. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ?An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

23. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

24. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ?Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

25. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

26. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ?Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

27. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

28. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

29. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ?Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

30. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)