Results for ajithsinhavlr@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

2. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

3. What is “bias”?
Answer Provided: ?When an experimenter believes something to be true

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

5. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ?The prior may become invalid

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

6. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ?Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

7. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ?Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

8. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ?Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

9. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ?Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

10. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ?A method to demonstrate a known fact

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

11. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Surveys

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

12. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

13. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ?New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

14. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ?The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

15. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

16. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?Being able to trade-offs between initiatives

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

17. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

18. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

19. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ?Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

20. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ?Add trust badges on the checkout page

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

21. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ?Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

22. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ?Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

23. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

24. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

25. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ?Your confidence interval becomes narrower

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

26. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ?The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

27. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

28. What is a false negative?
Answer Provided: ?It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

29. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

30. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ?SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)