Results for joao@expertdaweb.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

2. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

3. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ?Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

4. What is a false negative?
Answer Provided: ?It is when you detect an effect when none exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

5. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ?Are run for over 2 weeks

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

6. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

7. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ?Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

8. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ?The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

9. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

10. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ?The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

11. What is “flicker”?
Answer Provided: ?When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

12. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ?The expected traffic split does not match sample size requirements

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

13. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ?Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

14. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

15. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

16. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

17. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

18. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ?Early results observed generally with new visitors.

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

19. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ?Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

20. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ?It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

21. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

22. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ?The prior may become invalid

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

23. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

24. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ?Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

25. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ?Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

26. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ?PXL

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

27. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

28. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

29. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

30. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)