Results for oumaima.seman@elevate-agency.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

2. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

3. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Case-control studies

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

4. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ?Over 95%

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

5. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?Nothing

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

6. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ?Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

7. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ?Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

8. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ?It doesn't help identify tactics that help customers past a tipping point for decision

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

9. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ?You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

10. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Run a MVT

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

11. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ?Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

12. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?Form a hypothesis

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

13. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ?A method to demonstrate a known fact

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

14. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ?Prioritizing your backlog

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

15. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

16. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Voice of customer interviews

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

17. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ?Effort vs Impact

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

18. What is “bias”?
Answer Provided: ?It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

19. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ?Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

20. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

21. What is “flicker”?
Answer Provided: ?When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

22. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When a user interacts with a component in a test

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

23. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

24. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

25. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

26. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

27. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ?You have statistical significance

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

28. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ?A statistical correction to account for novelty effects

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

29. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

30. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ?An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)