Results for bhupeshchandrawanshi@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

2. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ✓ Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

3. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ✓ Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

4. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓ Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

5. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✓ The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

6. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

7. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

9. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

10. What is a false negative?
Answer Provided: ✕ It is when you detect an effect when none exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

11. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓ It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

12. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

13. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓ Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

14. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

15. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

17. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

18. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✕ The expected traffic split does not match sample size requirements

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

19. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓ Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

20. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓ Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

21. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

22. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

23. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

24. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

26. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

27. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓ It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

28. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

29. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

30. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more