Results for bhupeshchandrawanshi@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓ SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

2. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕ To demonstrate the problem with “peeking”

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

3. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓ Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

4. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✕ The revenue generated should also increase by 50%

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

5. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

6. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✓ They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

7. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

8. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

9. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓ Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

11. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

12. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

13. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

14. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

15. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

16. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

17. What is “bias”?
Answer Provided: ✓ It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

19. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

20. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕ Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

21. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓ Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

22. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

23. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✓ You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

24. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✓ It depends on the hypothesis

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

25. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

26. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

28. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓ Set based on the needs of an experiment

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

29. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✓ Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

30. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more