Results for mohsend89@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

2. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓ Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

3. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

4. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

5. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

6. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓ Set based on the needs of an experiment

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

7. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓ It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

8. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

9. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓ The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

You might also like:   Kathrine Zøllner is an Experiment Nation Certified CRO

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

10. What is Peeking?
Answer Provided: ✓ Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

11. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

12. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

13. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓ Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

14. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

15. What is “flicker”?
Answer Provided: ✓ When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

17. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

18. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓ Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

19. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✕ Nothing

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

20. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

21. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓ Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

22. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ✓ Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

23. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✕ A statistical correction to account for novelty effects

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

24. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✓ It depends on the hypothesis

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

26. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

27. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

28. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✕ A method to demonstrate a known fact

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

29. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

30. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓ Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more