Results for mohsend89@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓ SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

2. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

3. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

4. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

5. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓ Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

6. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

7. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

9. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓ Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

10. What is a false negative?
Answer Provided: ✕ It is when you detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

11. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✕ You have a 5% chance of a false negative

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

12. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✓ To measure the confidence of your control

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

13. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕ You get to build off of past learnings

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

14. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✕ Results seen early on start to fade

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

15. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

16. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

18. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

19. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✕ Nothing

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

20. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✕ A statistical correction to account for novelty effects

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

21. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

22. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✕ Converting multiple target audiences

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

23. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

24. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

25. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ✓ Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

27. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✓ Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

28. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕ Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

29. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✕ It is the company tagline

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

30. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more