Results for bhupeshchandrawanshi@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓ Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

2. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

3. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

4. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

5. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

6. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

7. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✕ A method to demonstrate a known fact

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

9. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

10. What is “bias”?
Answer Provided: ✓ It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

11. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

12. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

13. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓ All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

14. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

15. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

16. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✓ It depends on the hypothesis

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

18. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓ Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

19. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓ It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

20. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓ It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

21. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

22. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✕ The results are easier to calculate

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

23. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

24. What is Peeking?
Answer Provided: ✓ Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

25. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

27. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓ Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

28. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

29. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✓ The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

30. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✕ A prompt explaining the value of a product

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more